Insamling ukraina svt

Få vill skänka pengar till Ukraina – SVT Nyheter

Få vill skänka pengar till Ukraina | SVT Nyheter

23 aug. 2022 — Insamlingen till förmån för Ukraina var en av de största i Radiohjälpens historia – men nu har donationerna stannat av.

Insamlingen till förmån för Ukraina var en av de största i Radiohjälpens historia – men nu har donationerna stannat av. – Det är nästan nere på noll, säger Kristina Henschen, generalsekreterare för Radiohjälpen.

Ambulans skickas till kriget i Ukraina – Helsingborg

Ambulans skickas till kriget i Ukraina – efter insamling i Helsingborg | SVT Nyheter

28 dec. 2022 — Efter en insamling på drygt 60 000 kronor, ska nu en ambulans transporteras från Helsingborg till den ukrainska gränsen. Bakom initiativet står …

Nu under onsdagsmorgonen transporteras en nyinköpt ambulans från Helsingborg till Ukraina.  – Att skänka en ambulans som kan rädda människors liv är den perfekta julklappen, säger Lena Ryabicheva, ansvarig för ”Support for Ukraine”.

Insamlingskonsert återuppstår till stöd för Ukraina – SVT Nyheter

Insamlingskonsert återuppstår till stöd för Ukraina | SVT Nyheter

16 mars 2022 — Med anledning av kriget och den humanitära krisen i Ukraina, återuppstår snart insamlingskonserten ”Hela Sverige skramlar”.

Med anledning av kriget och den humanitära krisen i Ukraina, återuppstår snart insamlingskonserten ”Hela Sverige skramlar”. Peter Jöback, Miriam Bryant Benjamin Ingrosso är några av artisterna som kommer att  medverka.

Hundratals kilo stearin skickas från Järna till Ukraina

Hundratals kilo stearin skickas från Järna till Ukraina | SVT Nyheter

12 jan. 2023 — Insamlingen ”Caps and Candles for Ukraine” har sedan i höstas samlat in stearin och andra förnödenheter som skickas till Ukraina.

Insamlingen ”Caps and Candles for Ukraine” har sedan i höstas samlat in stearin och andra förnödenheter som skickas till Ukraina. Hittills har runt 300 kilo stearin skickats iväg från insamlingscentret i Järna och av dem tillverkas värmemarschaller.– Utan värme klarar man sig inte länge, det handlar om överlevnad, säger initiativtagare Örjan Lundström.

Radiohjälpen i Ukraina – SVT Play

Radiohjälpen i Ukraina | SVT Play

10 nov. 2022 — Se projekt som Radiohjälpen stöttar, genom gåvor från allmänheten till Radiohjälpens insamling för att lindra nöden för civilbefolkningen i …

Se projekt som Radiohjälpen stöttar, genom gåvor från allmänheten till Radiohjälpens insamling för att lindra nöden för civilbefolkningen i Ukraina. Insamlingen startade i samband med Melodifestivalen och är en av de största i Radiohjälpens historia.

Jobbigt – 3. TEMA SÅ KAN DU PÅVERKA – SVT Play

90 1950 6 | Radiohjälpen

Lindra nöden i Ukraina. Ge en gåva direkt. Våra insamlingar. Kronprinsessan Victorias fond. För en aktiv fritid …

Radiohjälpen är Public Service insamlingsorganisation. Sedan 1939 har vi samlat in pengar för att förändra liv och lindra nöd i Sverige och i hela världen. Genom särskilda insamlingar skapar vi gemensam kraft med tydliga mål om förändring. Radiohjälpen samarbetar med professionella och kompetenta partnerorganisationer för att varje insamlad krona ska komma till mest effektiva användning.

Keywords: insamling ukraina svt, svt insamling till ukraina